کدام بخش را برای هنرنیوز می پسندید؟

اخبار تحلیلی
مقالات
گفت و گو
اخبار اقتباسی

» ثبت نام «

 
 

دوشنبه ١٥ شهريور ١٣٨٩

جستجو در سایت :
اخبار > مسائل علمي بهره‌برداري رآكتورهاي هسته‌اي

  چاپ        ارسال به دوست

مسائل علمي بهره‌برداري رآكتورهاي هسته‌اي

نويسنده كتاب در مقدمه اشاره‌اي به اهميت دانش هسته‌اي و استفاده درست از رآكتوهاي هسته‌اي كرده و اين كتاب را حاصل مطالعه عميق‌تر منابع روسي در اين زمينه دانسته كه به نكات بهره‌برداري رآكتورهاي هسته‌اي و تامين ايمني نيروگاه‌هاي اتمي دقيق تر پرداخته شده است.
در فصل اول كتاب مباحث اصلي فيزيك هسته‌اي و نوتروني كه پايه دستيابي به انرژي هسته‌اي است و همچنين كميت‌هاي رآكتور هسته‌اي به عنوان چشمه انرژي و تابش‌هاي يونساز تجزيه و تحليل شده است.
در فصل دوم درباره اثرهاي مصرف سوخت، سرباره‌هاي جاذب نوترون، سم و ديگر موارد تاثير گذار بر نوع رژيم كاري رآكتور هسته‌اي بر ميزان ذخيره انرژي و كيفيت مانور ان مطالبي آمده است.
فصل سوم كتاب هم به كنترل قدرت رآكتور هسته‌اي، وضعيت‌هاي زيربحراني، بحراني و فوق بحراني مي‌پردازد.
انتشارات جهاد دانشگاهي اين كتاب را در 456 صفحه و شمارگان 1200 نسخه با قيمت 7000 تومان منتشر كرده است.


05:47 - سه شنبه 20 بهمن 1388    /    شماره : 7225    /    تعداد نمایش : 25


نظرات بازدیدکنندگان
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج


«اخلاق و انسان کامل از منظر مولوی» منتشر شد
«اينجا كربلاست» منتشر شد
چاپ چهارم «چهارده قصه آسمانی» روی پیشخوان
علامه جعفري و پاسداري از دين مبين اسلام
قصه پر غصه کپی رایت در ایران
یک سوزن به خود، یک جوال دوز به دیگران
ترویج شیطان پرستی در پوشش موسیقی زیر زمینی
رسالت خطیر تئاتر در جامعه و تاثیر آن