«زير هشت»؛ مجموعه‌اي كه مي‌توانست كار اجتماعي موفقي باشد
 
تاريخ : يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۱:۰۳
يك منتقد گفت: مجموعه تلويزيوني «زير هشت»، مجموعه‌اي است كه قابليت تبديل شدن به يك درام اجتماعي موفق را داشت اما در حد يك اثر متوسط و معمولي حادثه‌اي نزول كرده است.

به گزارش هنرنيوز،«جبار آذين» منتقد سينما و تلويزيون در گفت‌و‌گو با فارس در مورد مجموعه تلويزيوني «زير هشت» ساخته سيروس مقدم، اظهار داشت: كار جديد «سيروس مقدم» با تراژدي نگاه او و فيلمنامه‌نويس‌اش (سعيد نعمت‌الله) به ابعاد زندگي از منظر آسيب‌شناسي همراه است.

وي در ادامه تاكيد كرد: «سعيد نعمت‌الله» فيلمنامه‌نويس خوش‌فكر و «سيروس مقدم» مجموعه‌ساز حرفه‌اي تلويزيون، پس از همكاري موفق در سريال «رستگاران»، اين بار از فراز و فرود زندگي به نداري و دارايي، عشق، انتقام، عوارض فردي و اجتماعي آن مي‌پردازد.

آذين در ادامه به فارس، گفت: مجموعه تلويزيوني «زير هشت»، در نگاه نخست راوي زندگي انساني، زاده فقر و مردي آواره در دور سوي داشتن و نداشتن است. اين نگاه خوب اجتماعي كه بايد در بطن يك داستان عميق و تحليلي قرار داشته باشد، به دليل پررنگي مقوله‌هاي عشق، انتقام و گذر از قاب مسائل و مشكلات اجتماعي، ناقص رها شده و حادثه‌پردازي و جدال كور فرد با ظلم، جاي آن را گرفته است.

اين منتقد در ادامه افزود: به عبارتي ديگر مجموعه‌اي كه قابليت تبديل شدن به يك درام اجتماعي موفق را داشت، در حد اثري متوسط و معمولي نزول كرده است.

وي در ادامه در مورد بازي‌هاي سريال «زير هشت» نيز، اظهار داشت: بازيگران سريال «زير هشت» از حرفه‌اي‌هاي سينما، تلويزيون و تئاتر هستند، اما آنها كم‌تر در قالب نقش‌ها جا افتاده‌اند و «امير جعفري» (عطا)، «پانته‌آبهرام» (منيژه) و «آْتيلا پسياني» (احمدرضا)، با وجود تلاش زياد خود، تناسبي با شخصيت‌هاي بازي خود ندارند.

آذين گفت: اگر اين مجموعه حادثه‌اي متوسط در ادامه، به دام قيصرگرايي نيفتد و به جاده جامعه‌گرايي بازگردد، مي‌توان اميدوار بود و به ادامه آن اميد داشت.
کد خبر: 14283
Share/Save/Bookmark