آیین گشایش هفدهمین دوره نمایشگاه مطبوعات برگزار شد؛/2/
دکتر رامین: تا رسیدن به یک جایگاه مطلوب فاصله زیاد است
4 آبان 1389 ساعت 10:25
دکتر رامین معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد گفت: تا رسیدن به یک جایگاه مطلوب فاصله زیاد است.
دکتر رامین معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد ضمن ابراز خرسندی از برگزاری هفدهمین جشنواره نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها گفت: معمولاً اهالی رسانه به طور یکسویه با مخاطبان خود سخن میگویند. در یک چنین همایش عظیم رسانهای همه مخاطبان این فرصت را دارند که با شما سخن بگویند پیشنهاداتی ارائه بدهند و نقدهای خود را با شما اهالی رسانه در میان بگذارند. هفدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها فرصت مغتنمی است تا همین اتفاق بیافتد و هم رسانههای مختلف و رسانههای ملی از مرکز و سراسر استانها با هم آشنا بشوند و هم رسانههای فراملی بتوانند با حضور در این همایش رسانهای هم با هم آشنا بشوند و هم با همکاران رسانهای خودشان در جمهوری اسلامی ایران.
وی ادامه داد: این فرصت برای ما که خدمتگزار شما در نمایشگاه هستیم موجب افتخار ماست.
معاون مطبوعاتی این دوره از نمایشگاه را جهشی نسبتاً قابل قبول از نظر کیفی و کمی به سمت تعالی و رشد ارزیابی کرد و اظهار داشت: هرچند معتقد هستیم تا رسیدن به یک جایگاه مطلوب فاصله زیاد است برای اینکه کمیت نمایشگاه با سال قبل مقایسه شود باید گفت سال گذشته 480 غرفه داشتیم، امسال 700 غرفه که قریب 600 غرفه آن تا الان تکمیل شده است. 2400 رسانه از سراسر کشور در نمایشگاه امسال حضور دارند، 160 نشریه استانی که برگزیدگان جشنواره نشریات استانی هستند در نمایشگاه امسال به ما افتخار حضور دادند. حدود 6 هزار نشریه دانشجویی در کشور وجود دارد که بیش از 3 هزار عدد از آنها به ثبت رسیدهاند، 200 نشریه دانشجویی در نمایشگاه امسال شرکت کردهاند. امسال در عرصه بینالملل نسبت به سال گذشته جهش خوبی وجود دارد، سال گذشته 44 نشریه از 28 کشور با حضور 74 میهمان حاضر بودند امسال 175 نشریه و خبرگزاری از کشورهای مختلف جهان غریب 55 کشور و حدود 250 میهمان از این 55 کشور در نمایشگاه حضور به عمل رسانیدند. برخی از میهمانان کشورهای مدعو از شخصیتهای برجسته جهان اسلام هستند مثل اساتید دانشگاهها که افتخار حضورشان را در این دوره از نمایشگاه خواهیم داشت.
وی افزود: در این نمایشگاه همچنین جشنوارههای جانبی نیز برگزار خواهد شد. برای نخستین بار این جشنوارههای جانبی همپای جشنواره اصلی برگزار خواهند شد. اعم از جشنواره نشریه دانشجویی، جلوههای رضوی، نماز و رسانه، رسانهنگاران زن جهان اسلام.
وی همچنین با اشاره به برترین رسانهنگار زن اظهار داشت: امسال زنان فعال رسانهای در این جشنواره شرکت کردهاند که ما از میان آنها برترین رسانهنگار را اعلام خواهیم کرد.
دکتر رامین ضمن اشاره به برنامهریزی نامگذاری هر یک از روزهای کار نمایشگاه گفت: ایام نمایشگاه با عناوین زیر نامگذاری شده است: رسانهها و فرهنگ و کار و همت مضاعف، رسانهها و تحول اقتصادی و هدفمند کردن یارانهها، رسانهها و رسالت رسانههای حرفهای، رسانههای و نقش مساجد، رسانههای و جنگ نفت، رسانهها و امت و امامت که در تقابل با سیستم ملت و دولتهایی که در طی 3 سده گذشته توسط انگلیسیها بیان شد برگزار میشود، همچنین رسانهها و جهان اسلام و نجات فلسطین عنوان نامگذاری روز پایانی نمایشگاه است.
دکتر رامین همچنین به برگزاری نشستهای علمی و تخصصی میزگردها و مناظرات با مسئولین رسانهها و صاحب نظران رسانهای و با حضور اهالی تفکر و فرهنگ اشاره کرد و افزود: در نمایشگاه امسال غرفهای به نام غرفه دولت استقرار یافته است که همه روزه مسئولین دولت جمهوری اسلامی در این غرفه حضور دارند و به سوالات و پرسشهای مختلف اهالی رسانه پاسخگو خواهند بود.
معاون امور مطبوعاتی در پایان سخنرانی خود افزود: امید است با همت عظیم اصحاب رسانه جهان عرصه اخبار جمهوری اسلامی شود و اهالی رسانه باید در عرصه ملی میدان فعالیت خود را عرصه جهانی ببینند. این دوره نمایشگاه فرصتی است برای مهمانان غیر ایرانی که با ظرفیت رسانهای کشور ما آشنا شوند و بتوانند از جامعترین همکاری رسانهای جوانان با انرژی و با انگیزه آشنا شوند و همکاری لازم را داشته باشند.
کد خبر: 19059
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcdnz0f.yt0nk6a22y.html