سید احمد میرعلایی در گفتگو با هنرنیوز خبر داد:

نگارش فیلمنامه «ذوالقرنین» به زودی آغاز می‌شود

3 آبان 1389 ساعت 15:25


سید احمد میرعلایی – مدیر بنیاد سینمایی فارابی- ضمن اشاره به پایان یافتن تحقیق و پژوهش فیلمنامه «ذوالقرنین»؛ از آغاز نگارش این اثر خبر داد.
با گذشت چند سال از مطرح شدن پروژه «ذوالقرنین» سید احمد میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در این رابطه به خبرنگار سینمایی هنرنیوز گفت: «ذوالقرنین» پروژۀ واقعاً بزرگ و فاخری است؛ پس با توجه به تاکیدی که معاونت سینمایی و بنیاد فارابی بر ساخت آثار فاخر دارند نباید در ساخت این اثر شتابزده عمل کرد. وی ادامه داد: تا این لحظه کار تحقیقاتی – پژوهشی این اثر فاخر سینمایی به خوبی پیش رفته و فکر می‌کنم به زودی نگارش فیلمنامه آن آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: البته نگارش فیلمنامه به این معنا نیست که ما برای نگارش مدت زمان تعیین کنیم؛ در کار نگارش عجله‌ای نیست؛ چون ممکن از است در این مسیر لطمه‌ای به ساخت اثر وارد شود؛ به اضافه اینکه نمی‌خواهم این شبهه وارد باشد که من به عنوان نماینده بنیاد سینمایی فارابی اصرار داشته باشم که حتماً این پروژه در زمان تصدی مدیریت من به سرانجام برسد، برای من مهم تنظیم درست و مناسب فیلمنامه است.
میرعلایی در پاسخ به این پرسش که عزم فارابی برای ساخت اثر علی‌رغم نبود خبری از آن قطعی است تاکید کرد: مطمئن باشید فارابی به دنبال به ثمر رساندن این پروژه است.
مدیر بنیاد سینمایی فارابی همچنین با اشاره به بحث ساخت فیلم «کوروش کبیر» از سوی علی معلم و مسعود جعفری جوزانی ادامه داد: من همچنان معتقدم فیلمنامه فیلم «ذوالقرنین» توسط حمیدنژاد در سال 84 ثبت شده است، که شماره ثبت آن هم موجود است، (18/35-9190 مورخ 13/9/1384).


کد خبر: 19050

آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdce778z.jh8oni9bbj.html

هنر نیوز
  http://www.honarnews.com