جدیدترین اثر عبدالله کوثری در نمایشگاه کتاب
خبرگزاری ايسنا , 19 فروردين 1392 ساعت 17:03
«ببر پشت دروازه» نمایشنامهای است که عبدالله کوثری آن را ترجمه کرده و امیدوار است به زودی منتشر و در نمایشگاه کتاب عرضه شود.
این مترجم پیشکسوت، درباره کتابهایی که از او در نمایشگاه کتاب پیش رو ارائه میشود، گفت: نمایشنامهی «ببر پشت دروازه» نمایشنامهای است که احتمالا تنها کتاب تازهی من در نمایشگاه کتاب باشد.
او ادامه داد: این کتاب نوشته ژان ژیردو، نویسندهی فرانسوی، است که قرار است به زودی در نشر قطره منتشر شود.
به گفته کوثری، این روایت با عنوان «ببر پشت دروازه» اثری است که به طور تمثیلی به مسأله جنگ تروا میپردازد؛ نه اینکه از آن روایت حرف بزند یا آن را بازخوانی کند؛ بلکه با بهرهگیری از این رویداد، در روایتی تمثیلی علیه جنگ حرف میزند. این کتاب در سال ۱۹۳۵ و درست در آستانهی جنگ دوم جهانی نوشته شده است.
کوثری درباره دیگر کتابهایش در نمایشگاه کتاب گفت: تا جایی که خبر دارم، کتاب «داستانهای آمریکای لاتین» در نشر نی دوباره چاپ شده است. همچنین ترجمهی رمان «سالومه» از اسکار وایلد در نشر هرمس و ترجمهی رمان «عیش مدام» و «گفتوگو در کاتدرال» نوشتهی ماریو بارگاس یوسا تجدید چاپ شده است.
او افزود: ممکن است کتابهای دیگری هم تا نمایشگاه کتاب تجدید چاپ شوند.
عبدالله کوثری زادهی بیستودوم آبانماه سال ۱۳۲۵ در همدان است. او ادبیات آمریکای لاتین را از انگلیسی به فارسی ترجمه میکند. کوثری در همدان به مدرسه رفت و سپس در رشتهی اقتصاد دانشگاه ملی (دانشگاه شهید بهشتی اکنون) تحصیل کرد. او در هنگام دانشجویی شعرهایش را در سبک نو و در هفتهنامهی خوشه به سردبیری احمد شاملو، و در ماهنامهی نگین به سردبیری محمود عنایت منتشر میکرد. کوثری بعد از تحصیلات دانشگاهی به لندن رفت و بعد از بازگشت، به ترجمهی آثار نویسندگان آمریکای لاتین روی آورد. او بیش از ۵۰ کتاب در دو حوزهی ادبیات و اقتصاد ترجمه کرده است. این مترجم تا کنون جایزههایی شامل جایزهی «کتاب سال» و جایزهی «روزی روزگاری» را دریافت کرده است.
از میان آثار عبدالله کوثری این عنوانها هستند: «پوست انداختن»، «خودم با دیگران»، «گرینگوی پیر» و «آئورا» نوشتهی کارلوس فوئنتس، «خوان رامون خیمنس» نوشتهی هاواردتی یانگ، «الکساندر نبسوک» نوشتهی جرالد پیروگ، «الکساندر پوشکین» نوشتهی جی تاماس شا، «مرگ در آند»، «گفتوگو در کاتدرال»، «جنگ آخرالزمان»، «چرا ادبیات؟»، «سور بز» و «عیش مدام: فلوبر و مادام بواری» نوشتهی ماریو بارگاس یوسا، «داستانهای کوتاه آمریکای لاتین» و «ریشههای رومانتیسم» نوشتهی آیزایا برلین.
کد خبر: 56276
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdcfv0dt.w6dveagiiw.html