در نشست رسانه ای همايش «هتلداری نوين و توسعهی گردشگری»عنوان شد:
حضور اندیشمندان زوایای تاریک مدیریت را روشن می کند
11 مهر 1390 ساعت 13:08
دبير علمی همايش «هتلداری نوين و توسعهی گردشگری گفت:دليل ما از دعوت اين اساتيد، ارائهی يك مقاله به كنفرانس بود. آنها نيامدهاند ايران را ببينند و برای گردشگری ما نسخه بپيچند.
به گزارش هنرنیوز، نشست رسانه ای همايش «هتلداری نوين و توسعهی گردشگری» در انتهای این همایش با حضور ضرغام ـ عضو هيأت علمي دانشگاه علامه طباطبايي و دبير علمی این همایش و اساتید دانشگاه های خارجی برگزار شد.
ضرغام دربارهی علل شكلگيری اين همايش گفت: طبق معمول هر سال كه روز جهانی جهانگردی را برای معرفی ابعاد گردشگری مورد توجه قرار میدهيم، امسال نيز تصميم گرفتيم، در مذاكراتی با هتل هما برنامهای مشاركتی را برای هتلداران برگزار كنيم.
وی توضیح داد:براساس شعار سازمان جهانی جهانگردی (گردشگري، ارتباط دهنده فرهنگها) تصميم گرفتيم، در اين همايش از ديدگاه ديگر ملل بهرهمند شويم، برای همين با برخی دانشگاهها مكاتباتي را انجام داديم و موفق شديم، مهمانانی را از دانشگاههای تركيه، ايتاليا، اسپانيا و پرتغال دعوت كنيم.
احمد بيدی ـ دبير اجرايی اين همايش ـ نيز اظهار کرد: در اجرای اين همايش تلاش شده است، رئوس مثلث دانشگاه، دولت و بخش خصوصی حفظ شود. ما در زمان كوتاهی به اين نتيجه رسيديم كه اين همانديشی را برگزار كنيم و گروه هتلهای هما را بهعنوان يكی از قديمیترين بخشهای هتلداری به اشتراك گذاشتيم.
وی اعلام کرد: برای اين همايش 18 اثر فرستاده شد كه تصميم گرفتيم، در یک ماه آينده، كتاب همايش «هتلداری نوين و توسعهی گردشگری» را با استفاده از اين مقالهها منتشر كنيم.
دبير اجرايي این همایش ازشكلگيری دبيرخانهی دائمی اين همايش خبرداد و افزود: دومين دوره اين همايش، بهمنماه امسال برگزار میشود و پيشبينی شده است، شش دورهی همايش علمی با مشاركت دانشگاههای معتبر برگزار شود. ما میخواهيم اين همايش را در دانشگاههای مختلف برپا كنيم.
در ادامهی اين نشست، ضرغام در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی براینکه برگزاری همايشی با عنوان «هتلداری نوين» در شرايطی كه استانداردهای اوليه در زيرساختهای اقامتی و هتلداری ايران با مشكلات بسياری مواجه است، چه نتيجهای خواهد داشت ؟ گفت: بايد بپذيريم در دوران ما، يك تحول بسيار شگفتانگيز به وقوع پيوسته است كه آثار آن، جهانی شدن و فنآوری اطلاعات است. برای همين نمیتوان با نظامهای سنتی، با هر كسب و كاری در جهان رقابت كرد.
وی ادامه داد: بايد با دستاوردهای نوين هتلداری در كشورهای ديگر آشنا شويم كه بهترين راه برای اين آشنايی، مشاركت با دانشگاههای بينالمللی بود تا تحقيقات خود را با ما به اشتراك بگذارند.
اين استاد دانشگاه اذعان کرد: خيلی از كتابهايی كه ما به مقالهها و نوشتههای آن استناد میكنيم، از ذهن انديشمندان حاضر در اين مراسم خارج شده است. اين تحفه گرانبهايی بود كه مجموعه اين نيروها را كه به ايران هم علاقه داشتند، در اين همايش ميزبانی كنيم.
وی اضافه کرد: وضعيت واقعی موجود در كشور، طوری نيست كه با برگزاری اين همايش، جهش چند ساله را در چند روز و چند هفته شاهد باشيم؛ ولی حضور اين انديشمندان با نگاههای گوناگونی كه دارند، به ما كمك میكند، برخی زوايای تاريك مديريت را بشناسيم و بهتر از منابع در اختيار بهره بگيريم، بايد در جستوجوی بهرهوری مديريت باشيم.
چند تن از خبرنگاران نیز در تکمیل پرسشهای یکدیگر این سوال را مطرح کردند که چرا در شرايطی كه اين اساتيد خارجی زياد با ايران آشنايی ندارند و حتی برخی از آنها برای نخستينبار است كه به ايران سفر میكنند، میتوانند برای مشكلات گردشگری و هتلداری ما راهكار دهند؟ آيا روشهای خوبی كه در اين همايش مطرح شد، بومیسازی خواهند شد، اگر اين اتفاق نيافتد، با برگزاری اين همايشها دور تسلسل اتفاق نمیافتد؟ كه ضرغام در پاسخ گفت: اين اساتيد نيامدهاند كه به ما راهكار بدهند. آنها آمدهاند بگويند دستاورد كشورشان در گردشگری و هتلداری چه بوده است. ما اين انديشهها را میگيريم و متناسب با شرايط اجرا ميكنيم.
وی اضافه کرد:دليل ما از دعوت اين اساتيد، ارائهی يك مقاله به كنفرانس بود. آنها نيامدهاند ايران را ببينند و برای گردشگری ما نسخه بپيچند؛ ولی برخی از آنها مشتاق هستند طرحهای گردشگری مشتركی را با توجه به ظرفيتهای كشور ما ارائه دهند. در اين صورت، ديگر مجبور نيستند با يك پرواز دو روزه به ايران بيايند.
کد خبر: 32716
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciqyap.t1arz2bcct.html