دبيرجشنواره بينالمللی مقاومت اسلامی؛
23 كشور جهان با آثارداخلی درجشنواره سوم به رقابت می پردازند
13 تير 1390 ساعت 15:06
«محمدجواد رمضانی» دبير سومين جشنواره بينالمللی مقاومت اسلامی گفت: 23 كشور جهان علاوه بر آثار داخلی دراین جشنواره حضور دارند و که درسه بخش «علمی»، «هنری» و «ادبی» به رقابت می پردازند.
به گزارش خبرنگار هنرنیوز نشست رسانهای سومين جشنواره بينالمللی مقاومت اسلامی با حضور «حجتالاسلام سيدمصطفی ميرلوحی» عضوهيات امنای بنياد فرهنگی صبح قريب ،« حسين شيخالاسلام» مشاور امور بينالملل رئيس مجلس و دبيركل كنفرانس حمايت از فلسطين ، «علی تهرانی مقدم» مديرعامل بنياد فرهنگی صبح قريب ، «محمدجواد رمضانی» دبير جشنواره مقاومت اسلامی ، «حبيبالله تحويلپور» معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان ، «حامد حسن» سفير كشور سوريه در ايران، «صلاح زواوی» سفير كشور فلسطين در ايران، «خالد قدومی» نماينده جنبش حماس و «ناصر ابوشريف» نماينده جنبش جهاد اسلامی در تهران ، با حضور خبرنگاران رسانه های گروهی در مجمع جهانی اهل بيت (ع) برگزار شد.
در ابتدای اين نشست «حجتالاسلام سيدمصطفی ميرلوحی»، عضو هيئت امنای بنياد بينالمللی اظهارداشت: دو دوره پيشين جشنواره مقاومت اسلامی در مشهدالرضا و تهران برگزار شده و امسال اين جشنواره در اصفهان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: شهر اصفهان يكی از پايگاههای مهم حوزوی و انقلابی است كه از زمان مشروطه تا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس همواره نقش مهمی در دفاع و مقاومت داشته است و پيش از تأسيس حوزه علميه قم، بزرگترين حوزه علميه كشور در اصفهان قرار داشت.
حجتالاسلام ميرلوحی افزود: در سال 2006 نيز پايتخت فرهنگی جهان اسلام بود و همين امر سبب شد كه اصفهان به عنوان ميزبان سومين جشنواره مقاومت اسلامی انتخاب شود. چون ارتباطات نسبی بین اصفهانیها و لبنانیها وجود دارد وبسياری از خانوادههای اصفهانی اقوام نزديكی را در منطقه جبل عامل لبنان دارند. ازطرفی هماهنگیهای لازم با مسئولان، نهادها و سازمانهای شهر اصفهان صورت گرفته و اميدوارم سومين جشنواره بينالمللی مقاومت اسلامی با شور و شكوه هر چه بيشتر برگزار شود.
در ادامه اين مراسم «حسين شيخالاسلام» مشاور امور بينالملل رئيس مجلس و دبيركل كنفرانس حمايت از فلسطين عنوان داشت: درابتدا فرارسیدن اعياد شعبانيه را به کلیه خبرنگاران تبريک می گویم و اميدوارم مسلمانان ایران وجهان با تمسک به شخصيت انقلابی و مقاوم امام حسين(ع) عليه مستكبران و ظالمان جهان قيام كنند. چرا که ديگر دوران گردنكشی، قلدری و وحشيگری صهيونيستها به پايان رسيده است و جنگهای 33 و 22 روزه انقضای اين نحله زورگويی را مهر كرده است.
در ادامه این نشست «علی تهرانی مقدم» مديرعامل بنياد فرهنگی صبح قريب گفت: قرار بود در خدمت حضرت حجتالاسلام اختری رئيس بنياد باشيم اما وی از سوی دفتر مقام معظم رهبری به لبنان اعزام شد و اكنون در جمع ما حضور ندارد.
وی افزود: من به نوبه خودم از حمايتهای اشخاص حقيقی، حقوقی، نهادها و سازمانهای مختلف که در برگزاری هرچه بهترسومين جشنواره بينالمللی مقاومت اسلامی ما را یاری می کنند تشكر و قدردانی ویژه ای داشته باشم.
در ادامه این نشست خبری «حبيبالله تحويلپور» معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری اصفهان در مورد جشنواره سوم اظهارداشت: هفته فرهنگی اصفهان با حضور كاروان يک صد نفری در الجزاير برگزار شد و با توجه به موج بيداری اسلامی شكل گرفته، به اين نتيجه رسيديم كه برای نابودی رژيم غاصب صهيونيستی نياز به اقدامات نظامی نيست و انجام كارهای فرهنگی كفايت میكند.
تحويلپور ادامه داد: اصفهان با 13 شهر جهان خواهر خواندگی دارد و اين موضوع نيز يكی از دلايل ديگر برگزاری جشنواره مقاومت اسلامی در اصفهان است.
در ادامه این نشست «محمدجواد رمضانی» دبير جشنواره مقاومت اسلامی اظهارداشت: جشنواره سوم با اهدافی چون:«پرداختن به آخرين تحولات منطقه»، «پرداختن به محور اتحاد در گروههای مقاومت»، «جمعآوری آثار جديد توليد شده و تشويق هنرمندان و متفكرين به توليد آثار»، «افزايش روحيه پايداری و آشنا نمودن مردم با جريان مقاومت اسلامی و بيداری اسلامی» و «صدور قطعنامه پايانی در حمايت از جريان مقاومت و دعوت از كشورها به استمرار حاميت از مقاومت» برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: علاوه بر آثار داخلی که در جشنواره حضور دارند از 23 كشور جهان نيز آثاری به دبيرخانه جشنواره ارسال شد كه 25 درصد آثار جشنواره را تشكيل می دهد وجشنواره در سه موضوع «علمی»، «هنری» و «ادبی» برگزار می شود. ازطرفی ما مسال بخش «فيلم» را نداریم و به اين نتيجه رسيدهايم كه برای حفظ كيفيت، اين موضوع هر دو سال يک بار برگزار شود.
دبير سومين جشنواره بينالمللی مقاومت اسلامی خاطرنشان کرد: محورهای جشنواره سوم درمورد «بيداری كشورهای اسلامی و استكبار ستيزی»، «روند نابودی اسرائيل پس از فروپاشی ديكتاتوری در مصر و تونس»، «وحدت فلسطين و حق بازگشت آوارگان»، «ملتهای انقلابی در كنار مقاومت» و «نقش و جايگاه اصفهان در حمايت از مقاومت» محورهای جشنواره دوره سوم را تشكيل میدهد.
رمضانی درمورد آخرین مهلت ارسال آثاربه جشنواره دوره سوم اظهارداشت: آخرين مهلت ارسال اثر به دبيرخانه تا 15 مهرماه 1390 است وعلاقهمندان برای ثبت نام و ارسال آثار خود از طريق پايگاه اينترنتی سه زبانه جشنواره به نشانی www.s-q.ir اقدام كنند. اختتاميه جشنواره نيز در هفته پايانی مهرماه خواهد بود.
کد خبر: 29297
آدرس مطلب: http://www.honarnews.com/vdciyrar.t1a332bcct.html