گزارش هنرنیوز از گردهمایی بزرگ هنرمندان کشور با عنوان «بحربیداری» /2/؛
مبارزات دشمن همیشه با اسلحه نیست
تاريخ : چهارشنبه ۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۲۰
احمد میراعلایی در همایش«بحر بیداری» گفت: هنرمندان باید به گوش باشند چرا که دشمن همیشه با اسلحه مبارزه نمی کند واتفاقا دشمن این را خوب نشان داده است.
در همایش «بحر بیداری» احمد میراعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی سخنانش را برای حمایت از مردم بحرین اینگونه آغاز کرد: وظیفه ما هنرمندان با هر تفکری به خصوص تفکر اسلامی چیست؟ در هالیوود بهترین فیلم ها برای نجات جان یک حیوان ساخته می شود وانسانیت معطوف می شود برای نجات جان یک انسان.
وی اظهار داشت: گله مند هستم ازتمام هنرمندانی که می توانستند در این گردهمایی حضور داشته باشند اما نیستند وتشکر می کنم از تمام کسانی که در این جمع حضور به هم رساندند البته باید بگویم که کشور بحرین ومردم بحرین بسیار خوش اقبال هستند که کشورهایی چون ایران با آنها همدردی می کنند چرا که در انقلاب 1357 ایران، کدام کشور از ما حمایت کرد وبرای ما تریبون آزادی گذاشت اما ایران با درایت امام خمینی به گونه ای جلو رفت که امروزه چنین کشوری داریم و به آن می بالیم.
مدیرعامل بنیاد فارابی خاطر نشان کرد: هنرمندان وتمام مردم باید به گوش باشند همیشه مبارزات با اسلحه نیست و اتفاقا دشمن این را خوب فهمیده است در صورتی که ما قدری از خود وارزش هایمان بی خبر هستیم.
میراعلایی افزود: امروزه تمام دنیا در برابر حرکت هایی که کشورهای دیگر تحت عنوان بیداری به دنبال حق خود هستند سکوت کرده اند. و اگر ما از منظر یک منتظر نگاه کنیم این سکوت چه معنایی دارد.
وی در پایان تاکید کرد: هیچ کجای دنیا مثل ایران ولبنان حامی بحرین نیست به طوری که شاهد آن هستیم و می بینیم که در جشنواره فیلم قطرکه به تازگی برگزار شد حتی یک فیلم با این موضوع نشان داده نشد وزمانی که این اتفاق با اعتراض یک خبرنگار مواجه شد خبرنگار اخراج شد.
امیرحسین فردی داستان نویس در ادامه این مراسم گفت: امیداورم روزی این چنین مجلسی برای پیروزی ملت شجاع بحرین ترتیب داده شود و آن روز نزدیک است.
وی افزود: گمان می کنم داستان از 22 بهمن 1357 شروع شد که انقلاب اسلامی در ایران شکل گرفت وشرایط برای یک دگرگونی فراهم شد اگرچه ما چندان آگاه نبودیم دشمن همه چیز را خیلی خوب فهمیده بود بخصوص زمانی که در 25 بهمن 89 آمریکا نیروهای پیاده نظام خود را در خیابان های ایران آورد و خواست تا به کسانی که ایران را الگوی خود قرار داده اند بگوید که ایران اینگونه ضعیف است.
این داستان نویس تاکید داشت: آنچه که امروز در بحرین می گذرد نباید در مقیاس اخلاقی وحقوقی بشر قرن 21 باشد. ما در هزاره سوم بسیار متحول ومتمدن شده ایم اما آنچه در بحرین شاهد آن هستیم در شان قرن 21 نیست واین باعث تاسف است.
فردی ادامه داد: آنچه که در بحرین اتفاق می افتد اراده ساکنان کاخ سفید است و آنها هستند که قوانین قرون وسطی را وارد قرن 21 کرده اند وروز به روز به دامنه این جنایات وسعت می دهند.
در پایان این همایش شاعری بحرینی شعری را در وصف شرایط بحرین خواند و بیانیه جمعی از هنرمندان حوزه هنری خوانده شد.
حوزه هنری درابراز همدردی وحمایت از مردم مسلمان بحرین کارگاهی از آثار هنرمندان تمام کشور برپا کرده است که بازدید برای عموم آزاد است.