جواد شمقدری خبر داد:
تغییر ماهیت بنیاد سینمایی فارابی در چارت «سازمان سینمایی»
تاريخ : شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۴۱
معاون امور سینمایی با اشاره به این که مطالعاتی بر روی چارت تشکیلاتی و ساختار سازمان سینمایی در حال انجام است از تغییر ماهیت بنیاد سینمایی فارابی در چارت "سازمان سینمایی" خبر داد.
به گزارش هنرنیوز، "جواد شمقدری" معاون امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره آخرین وضعیت سازمان سینمایی، گفت: مطالعاتی بر روی چارت تشکیلاتی و ساختار سازمان سینمایی در حال انجام است.
* شکلگیری بخش "مدیریت مؤسسات" در "سازمان سینمایی"
شمقدری در این زمینه توضیح داد: پیش بینی ما این است که بخشی به عنوان "مدیریت موسسات" در این سازمان داشته باشیم که تمامی موسساتی که در حال حاضر زیر نظر معاونت سینمایی هستند، در زیر مجموعه یکی از معاونتهای سازمان سینمایی تعریف شوند.
وی در ادامه افزود: ممکن است این ساختار تغییر پیدا کنند و ما ذیل هر حوزه ماموریتی و در کنار کارهای ستادی یک موسسه نیز در کنار آن تعریف شود. البته باید صبر کنیم تا استخراج نهایی ساختار این سازمان تکمیل شود.
* ساختار انجمن سینمای جوان تغییر نمی کند
شمقدری در ادامه در پاسخ به این سؤال که آیا سازمانهای سینمایی دیگر تغییر ماهیت خواهند داد یا نه، گفت: اکثر این موسسات به شکل جدیدی تعریف خواهند شد.
وی گفت: بنیاد سینمایی فارابی نیز که در حال حاضر چند وظیفه دارد ممکن است چند مأموریت برای ادامه راهش تعریف شود که با این تقسیمبندی وظیفههای جدیدی داشته باشد اما ماهیت بنیاد سینمایی فارابی دیگر به این شکل نخواهد بود و قطعا تغییر شکل خواهد یافت.
شمقدری درباره تغییر ماهیت سینمای جوان گفت: به احتمال زیاد ساختار انجمن سینمای جوان تغییری پیدا نخواهد کرد.