تغيير مديريت‌ها چه اهميتی دارد!
رییس سازمان میراث فرهنگی در جمع خبرنگاران؛
تغيير مديريت‌ها چه اهميتی دارد!
 
تاريخ : يکشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۰۰
رييس سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری گفت:آقای بقايی رفتند و من آمدم و هيچ اتفاقی نيافتاد.



به گزارش هنرنیوز؛ روح‌الله احمدزاده كرمانی امروز (يك‌شنبه، 10 مهرماه) در حاشيه‌ی گشايش نمايشگاه «موزه و گردشگری، پيونددهنده فرهنگ‌ها» در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره‌ تصميم‌های جديدش برای تغيير مديران اداره‌های كل ميراث فرهنگی و گردشگری در سطح كشور و صحبت‌هايی كه در زمينه‌ تغيير مدير استان تهران مطرح شده بود، گفت: اين تغيير مديريت‌ها چه اهميتی دارد؟ ملاك ما در جابه‌جايی‌ها، ميزان تعهد كاری و ميزان جنب و جوش مديران و تلاش‌شان در راستای تحقق اهداف سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری است.

وی اظهار کرد: قاعدتا در اين چارچوب ممكن است، برای استفاده از ظرفيت برخی افراد كه قوی‌تر هستند، از آن‌ها در مكان‌های ديگری استفاده شود و افراد ديگری را جايگزين آن‌ها كنيم. اين‌ها چيزهايی طبيعی است، رفتن يك نيرو به معنی ضعف او نيست و آمدن يك نيرو به معنی تحول در آن حوزه و تهيه‌ی برنامه‌های جديد است.

رييس سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری افزود: بايد اين‌ها را خيلی طبيعی قلمداد كرد، مثل اين‌كه آقای بقايی رفتند و من آمدم و هيچ اتفاقی نيافتاد.

احمدزاده در پاسخ به پرسش ديگری مبنی بر همگرا بودن ميراث فرهنگی و گردشگری، مخصوصاً اشتراكاتی كه بين اين دو حوزه در زمينه‌ی موزه‌ها وجود دارد، توضيح داد: اتفاق بسيار خوبی كه در چند سال گذشته در ايران در اين حوزه افتاد، همگرا كردن ظرفيت‌های ميراث فرهنگی كشور با ظرفيت‌های گردشگری است. امروز اين اتفاق به‌طور منضبط و دقيق در حال پيگيری است تا ما هرچه بيشتر بتوانيم از ظرفيت‌های گردشگری در جهت برجسته كردن ظرفيت‌های فرهنگی كشور بهره‌گيری كنيم. به همين دليل، جلساتی را به‌طور دائم در قالب كارگروه‌های مشترك بين حوزه‌های ميراث فرهنگی، گردشگری و صنايع دستی برگزار كرده‌ايم.

وی با اعلام وجود حدود 350 موزه در كل كشور، تصریح کرد: اتفاقی كه در دو دولت گذشته افتاد، اين بود كه با مشاركت بخش خصوصی و عمومی، بسيجی را ايجاد كرديم و با ظرفيت‌سازی در جهت توسعه‌ی فضا‌های موزه‌يی در كشور، اين عدد را در سال 1389 به 350 موزه رسانديم.

معاون رییس جمهور تأکید کرد: اكنون نيز براساس هدف‌گذاری‌های انجام‌شده و با توجه به پتانسيل و ظرفيت‌های سازمان ميراث فرهنگی، قصد داريم تا پايان برنامه‌ی پنجم با احتساب سقف تعداد موزه‌های كنونی سازمان، يك‌هزار موزه را در كشور ايجاد و تلاش كنيم، در هر شهر يك موزه داشته باشيم.

کد خبر: 32673
Share/Save/Bookmark