حدود 68درصد دانشجويان علاقه‌مندان به شناخت فردوسی هستند
گزار ش هنرنیوز از نشست رسانه‌ای تشریح برنامه‌های طرح گرامیداشت هزاره سرایش شاهنامه؛
حدود 68درصد دانشجويان علاقه‌مندان به شناخت فردوسی هستند
 
تاريخ : سه شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۳۰
رييس سازمان دانشجويان جهاددانشگاهی گفت :اگر الگوسازی در فضای دانشگاه شكل بگيرد، دانشجويان به عنوان قشر نخبه اثرگذاری بيش‌تری برای ترويج شاهنامه‌ فردوسی دارند.

به گزارش هنرنیوز ، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با همکاری بنیاد فردوسی طرح ملی گرامیداشت هزاره سرایش شاهنامه را در 10 استان برگزار می‌نماید. جهت تشریح برنامه‌های این طرح نشست رسانه‌ای صبح امروز دوشنبه ( 23 فروردین ) در تالار جلسات معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی برگزار شد .

محمود علی گو - رييس سازمان دانشجويان جهاددانشگاهی - در این نشست گفت : ما به دنبال تبيين مفاخر كشورمان برای دانشجويان هستيم. با تبيين مفاخر ملي براي دانشجويان و بسط اين الگوها، سعي داريم فضای داخلی و بومی را برای مسائل هويتی‌مان حفظ کنیم.

وی اظهار کرد: امسال دومين دهه‌ سرايش شاهنامه را در 12 استان دنبال مي‌كنيم و برای سال‌های بعد نيز مفاخر ديگری را در دست پيگيری داريم تا يكی از آن‌ها را در دانشگاه‌های كشور معرفی كنيم. انتخاب شاهنامه به خاطر هم‌زمانی با هزاره‌ سرايش آن و احساس ضرورت پرداختن به فردوسی در بين دانشجويان است.

رييس سازمان دانشجويان جهاددانشگاهی تصریح کرد: در نظرسنجي‌ای كه در رشته‌های مختلف در 11 دانشگاه كشور انجام شده است، حدود 68درصد دانشجويان علاقه‌مندی خود را به شناخت فردوسی بيان داشتند؛ این درحالی است که تنها سه درصد از آن‌ها فردوسی را می‌شناختند.

علی گو اعلام کرد : دانشگاه‌های تهران، علم و فرهنگ، صنعتی شريف، استان يزد، اردبيل، رشت، خراسان جنوبی، مركزی، فارس، سيستان و بلوچستان و گلستان برگزاركننده‌ برنامه‌های دهه‌ گرامیداشت هزاره‌ سرايش شاهنامه هستند.

وی در پاسخ به سؤالی مبني بر اين‌كه نظرسنجی انجام‌شده در دانشگاه‌های كشور فقط در رابطه با فردوسي بوده يا خير، توضيح داد: اين نظرسنجي تنها در مورد فردوسی انجام شده كه می خواستیم بدانيم فضای عمومی دانشگاه تا چه حد پذيرای برنامه‌های دهه هزاره‌ سرايش شاهنامه است و در پی اين نظرسنجی‌ها متوجه شديم تنها 9درصد دانشجويان از طريق رسانه‌ها با فردوسي آشنا شده‌اند و اغلب دانشجويان از طريق مدرسه با فردوسی آشنا شده‌اند.

علی گوخاطرنشان کرد: سازمان دانشجويان جهاددانشگاهی با جمع‌بندی‌ كه انجام داد، به اين نتيجه رسيد كه اگر الگوسازی در فضای دانشگاه شكل بگيرد، دانشجويان به عنوان قشر نخبه اثرگذاری بيش‌تری برای ترويج شاهنامه‌ فردوسی دارند.

کد خبر: 25536
Share/Save/Bookmark