صابر امامی نویسنده و استاد دانشگاه درباره اثر زیر چاپ خود اظهار داشت: مجموعه مقالات بنده قرار بود در فروردین ۱۳۹۲ از سوی خانه کتاب منتشر و به نمایشگاه کتاب تهران برسد اکنون در نوبت چاپ است.
این محقق درباره ۴ اثر دیگر خود با عناوین مجموعه قصهها، مقالات، شعر و ترجمه تصریح کرد: این آثار قرار بود از سوی انجمن قلم منتشر شود که آن هم به دلیل مشکلات اقتصادی در نوبت چاپ همچنان باقی است.
وی در توضیح بیشتر عنوان کرد: برخی آثار باید برای نمایشگاه کتاب خارج از نوبت چاپ میشد از این رو مجموعه مقالات بنده منتشر نشده همچنان باقی و در انتظار چاپ است؛ این اثر مجموعه مقالات و نقدهایی است که با نام «آینههای دور و نزدیک» بزودی روانه بازار خواهد شد.
امامی پیرامون مجموعه قصههای خود ابراز داشت: در این حوزه برخی از قصههای چاپ نشده و قصههایی که به عربی و فارسی ترجمه شده قرار بود در یک مجموعه منتشر شود؛ نام خاصی برای آن انتخاب نکردم چراکه قرار بود در قالب یک بسته و چهار موضوع قصه و مقالات و ترجمه و شعر چاپ شود.
صابر امامی شاعر معاصر ایرانی و استاد دانشگاه است. او در سال ۱۳۴۸ در روستای کراب از توابع شهرستان مرند متولد شده و از دبیرستان فردوسی نیز دیپلم علوم تجربی گرفت.
جهت تحصیلات حوزوی راهی قم شد و در آنجا با بخش فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی آشنا شد و «هنر و ادبیات» را به طور عام و سینما را به طور خاص شناخت. شیفتگی به هنر و ادبیات، سبب شد تا او ضمن ادامه دروس حوزه موفق به اخذ لیسانس ادبیات فارسی از دانشگاه تبریز شود و کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی خود را از دانشگاه تربیت معلم تهران اخذ کرد و در سال ۱۳۷۰ برای تحصیل در مقطع دکترای زبان و ادبیات فارسی دانشگاه شیراز پذیرفته شد. از صابر امامی آثار فراوانی از نثر، نظم و ترجمه به چاپ رسیدهاست.
شعر «سرود باران» از سرودههای او است که توسط «مجید درخشانی» تصنیف و در آلبوم موسیقایی «لحظه ناب» با صدای «حسین رضا اسدی» منتشر شده است.
آثار این نویسنده عبارتند از، ادبیات مقاومت، در نگاهی به «سرخ از پرنده و پرواز»، نقدی بر شیخ صنعان و راه شکفتن انسان، چهار شعر از دکتر صابر امامی، چرا قفس؟، قصه پردازی در عقل و عشق، بلاغت، اسطورههای شاملو، دستهایم را آفتابگردانت میکنم،
آغاز همین شعر، از اینجا گذشتهای، قصه پردازی در «عقل و عشق»، زندگینامه نورسلمی، پیدایش داستان کوتاه در جهان عرب (لبنان)، نی نوای دهم، و اما دکامرون ...، آموزش عالی و ادبیات فارسی