دور جدید سفر های تابستانی به آذربایجان شرقی آغاز شد
دبیر ستاد دایمی تسهیلات سفر آذربایجان شرقی :
دور جدید سفر های تابستانی به آذربایجان شرقی آغاز شد
 
تاريخ : يکشنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۱۴
همزمان با تعطیلات عید سعید فطر دور جدید سفرهای تابستانی به آذربایجان شرقی آغاز شده است و با تمهیدات فراهم شده استان آمادگی کامل برای استقبال از گردشگران را دارد .

به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی

مهندس تراب محمدی در حاشیه بازدید از بعضی تاسیسات گردشگری استان در گفتگو با خبرنگاران افزود: در نیمه اول تابستان سال جاري بیش از ده ميليون نفرسفر در استان اتفاق افتاده است که بيش از هشتصد هزار نفر در استان حداقل یک شب در استان اقامت داشته اند .

محمدي با اشاره به محل اقامت مسافران ورودي به استان گفت: مهمانپذيرهاي استان با اسكان بیش از سیصد هزار گردشگر بيشترين آمار پذيرش را در ميان اماكن اقامتي استان داشتند.

وي تشريح كرد: پس از مهمانپذيرها، به ترتيب كمپ هاي موقت و كلاس هاي مدارس بيشترين ميزان اقامت را به خود اختصاص دادند.

محمدي افزود: البته برخی ازگردشگران در پاركهای مسافر یا بوستان ها اسكان كرده بودند.

وي با اشاره به تعداد بازديدكنندگان موزه ها و مراكز تاريخي، تفريحي و توريستي استان طي نیمه نخست تابستان گفت: بازار جهاني تبريز، موزه آذربايجان ، مسجد کبود و كليساي سنت استپانوس جلفا پر بازديد كننده ترين مراكز تاریخی استان بودند.

دبير ستاد دایمی تسهيلات سفر استان يادآور شد: طي اين ایام صدو نود نفر از بازرسين سازمان از مجموع بیش از چهارصد مركز اقامتي، رستوران و پذيرايي بين راهي، دفاتر خدمات مسافرتي و كمپ ها بازديد نظارتي داشته اند.

وي خاطرنشان كرد: طي اين بازديدها مجموعا شصت تذكر داده شد كه بيشترين ميزان تذكر با سی ونه مورد مربوط به دفاتر خدمات مسافرتي بوده است .

محمدي اضافه كرد: مراكز پذيرايي با هیجده مورد و مراكز اقامتي با مجموعا دوازده مورد رتبه های بعدي تذكر را به خود اختصاص مي دهند.

رییس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربایجان شرقی در پایان گفت : در ایام باقی مانده از تابستان و اوایل مهرماه شاهد حضور بسیار ی از گردشگران داخلی و خارجی خواهیم بود که آب و هوای بسار مناسب ،طبیعت بسیار زیبا و بکر ، تاسیسات گردشگری و توسعه زیرساخت ها ، اطلاع رسانی گسترده از طریق رسانه ها به ویژه رسانه ملی ،تعدد مراکز تاریخی و آثار میراث فرهنگی از جمله دلایل این موضوع به شمار می آید .

کد خبر: 31594
Share/Save/Bookmark