مصطفوي:استفاده از ظرفيت هاي منطقه اي و بين المللي بايد در راستاي امور فرهنگي قرار گيرد
 
تاريخ : يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۵۰
راهبردهاي پژوهشي همچون گسترش زبان فارسي و استفاده بهينه از ظرفيت هاي فرهنگي منطقه اي جوامع و بين المللي بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش هنرنيوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ، مهدي مصطفوي رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در نشست بررسي راهكارهاي توسعه همكاري هاي حوزه فرهنگي كشور با سازمان آيسسكو كه ظهر امروز 10 مرداد در محل اين سازمان برگزار شد گفت: هر كشوري با توجه به توان و مقتضيات خود تلاش مي كند در مجامع بين المللي حضور يابد و از تريبون اينگونه مجامع و ظرفيت سازمانها، انها در جهت تامين منافع ملي خود استفاده كند.

وي افزود: سازمان كنترل كشورهاي اسلامي در دهه نخست سال 1960 بعد از تهاجم رژيم صهيونيستي به فلسطين با هدف دفاع از كشورهاي اسلامي شكل گرفت اما برخي امور سياسي مهمترين عامل در جهت تغيير شكل اهداف اين سازمان بود.

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اظهار داشت: حال بايد كنفرانس اسلامي انسجام و هماهنگي لازم را ميان كشورهاي اسلامي بوجود آورده و تشكيلات مرتبط را به منظور حفظ ارزش هاي اسلامي و منافع ملي امت اسلامي در قالب امور پژوهشي فرهنگي و آموزشي ايجاد كند.

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي سعي و اهتمام خود را به منظور افزايش فعاليتهاي فرهنگي خارج از كشور بكار گرفته و يكي از مهمترين اهدافش حضور در عرصه امور منطقه اي و بين المللي است.

وي ادامه داد: راهبردهاي پژوهشي از جمله گسترش زبان فارسي و استفاده از ظرفيتهاي منطقه اي و بين المللي را بايد گسترش دهيم تا همانطور كه استفاده از امور پژوهش ، هنر، اموزش و تبليغات ديني در حفظ نظام موثر است استفاده از ظرفيت هاي منطقه اي و بين الملل نيز مهم واقع شود.

مصطفوي تصريح كرد: بايد يك اساسنامه 5 ساله را تدوين و جايگاه مطلوب خود را در آيسسكو مشخص كنيم تا نقاط قوت و ضعف برنامه هاي فرهنگي كشور شناسايي شود.

رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي خاطر نشان كرد: همچنين طرح هايي را به منظور جريان سازي و متقاعد كردن وحدت و عزت امت اسلامي و احياي تمدن اسلامي بايد بكار گرفت.

مهدي ايماني پور معاون بين الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي نيز در اين مراسم گفت: با گذشت سه دهه از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي حلقه مفقوده فرهنگي ميان كشورهاي اسلامي نيازمند يك سند قابل ارتقا با افراد خارج از كشور در امور فرهنگي است.

وي افزود: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي به دليل ماهيت ذاتي خود بدنبال تشكيل سند در عرصه هاي مختلف فرهنگي است و به طور حتم اين سند بعد از تصويب رونمايي خواهد شد.
کد خبر: 14377
Share/Save/Bookmark