در مراسم گشایش این دوره «علی کبریاییزاده» رایزن فرهنگی کشورمان در سخنانی با اشاره بهنقش تمدنساز و تأثیرگذار زبان و ادبیات فارسی بر ادبیات دیگر ملل، گفت: نهتنها در آسیای مرکزی بلکه در بسیاری از نقاط جهان زبان فارسی آموخته شده و دهها کرسی زبان و ادبیات فارسی در مراکز دانشگاهی مهمترین کشورهای دنیا فعال میباشند.
وی در ادامه افزود: همچنین تعداد زیادی از مراکز مطالعاتی ایرانی نهفقط در حوزه ادبیات بلکه در ارتباط با هنر، صنایع دستی، موقعیت استراتژیک ایران، نقش جمهوری اسلامی و فرهنگ ایرانی در تجارت، سیاست و تمدن بشری، فلسفه استوار اسلامی و آراء و نظر فیلسوفان مسلمان ایرانی همچون ابن سینا، ملاصدرا و غیره بهمطالعه و پژوهش میپردازند.
رایزن فرهنگی کشورمان تصریح کرد: زبان و ادبیات فارسی با پیشینه ۱۲۰۰ ساله خدمات فراوانی بهبشریت کرده است و اندیشمندان و نخبگان بزرگ جهان همواره از مشاهیر ایرانی الهام گرفتهاند.
وی در پایان سخنان خود از فارسیآموزان شرکتکننده در این دوره درخواست کرد با جدیت و با نظم و انضباط در کلاس درس حاضر شوند و در یادگیری زبان و ادبیات فارسی کوشا باشند.
در این مراسم اعلام شد که رایزنی فرهنگی در پایان دوره از فارسیآموزانی که پیشرفت قابلتوجهی داشته باشند بهنحو شایستهای تقدیر خواهد کرد.
این دوره آموزشی بهمدت ۴۴ ساعت با حضور ۲۵ نفر فارسیآموز در روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته برگزار میشود.