تروريسم چالشي جدي براي گردشگري کنيا
افزايش تنشها و درگيريهاي داخلي در کنيا سبب شد صنعت گردشگري اين کشور طي يک سال گذشته با بحراني جدي مواجه شود.
منبع : میراث آریا
تاريخ : يکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۵۴
به گزارش هنرنیوز و به نقل از افريکان منيجر، وزارت گردشگري کنيا به منظور مقابله با مشکل به وجود آمده در اين حوزه، يکي از عاليترين مقامهاي گردشگري اين کشور را به عنوان مدير اجرايي اين صنعت برگزيد.
«دان موانزو»، وزير گردشگري کنيا، اعلام کرد: فردي جديد را که نقش بسزايي در فرونشاندن آتش درگيريهاي داخلي در منطقه مومباسا داشت، به سمت مدير اجرايي گردشگري منصوب خواهد کرد.
به گفته وزير گردشگري کنيا، باتجربه بودن مدير جديد که «انزيوکا امبيتيا» نام دارد، در پيشبرد اهداف کلان دولت در زمينه توسعه گردشگري موثر خواهد بود.
کنيا دوراني بحراني را در صنعت گردشگري سپري ميکند، اما در سال ۲۰۱۱ موفق به جذب يک ميليون و ۷۰۰ هزار گردشگر و کسب درآمدي معادل با ۹۸ ميليارد شيلينگ کنيا شد.