در پاتوق هنري خانه عكاسان جوان صورت گرفت
روایت محمد فرنود از عکاسی مستند اجتماعی
یازدهمين پاتوق هنري خانه عكاسان جوان با حضور محمد فرنود يكي از نام آورترين عكاسان خبري و مستند ايران در عرصه بینالمللی در گالري خانه عكاسان جوان برگزار شد.
تاريخ : جمعه ۶ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۳۳
به گزارش هنرنیوز، اين نشست با موضوع عكاسي مستند اجتماعي و تاثير آن در جهان ديروز و امروز ما و همچنين پخش مجموعههاي عكس فرنود از زلزله رود بار و بازتاب آن در مطلبوعات جهان و همچنين تاثير اين عكسها بر افكار عمومي جهانيان عصر روز چهارشنبه ٤ اذر ماه ١٣٩٤ ساعت ١٨ تا ٢٠ در محل گالري خانه عكاسان جوان و با حضور اساتيد ، هنرمندان ، هنرجويان و علاقه مندان به هنر عكاسي برگزار شد.
محمد فرنود ٤ بار ديپلم افتخار هيئت داوران مسابقه جهاني ورد پرس فتو را ازآن خود كرده است در این نشست گفت: در این جلسه عکسهایی از زلزله بم و رودبار و منجیل را که نشریه های بین المللی چاپ کرده شده بود به نمایش درآورد، عکسهای مشهوری که هرکدامشان مملو از احساس همدردی بود، عکسهایی که حتی توانستند بو کمکهای بسیاری را نیز از کشورهای مختلف برای هم وطنان مان تهیه کنند.
او در ادامه با اشاره به ضعف عکاسی خبری، مستند و اجتماعی گفت: چرا عکاس باید در مکانهای بحرانی همواره عکسهایی بگیرد که نباید در آنها جنازه را به مخاطبان مان نشان دهد؟ این ضعف از مطبوعات ماست که برای نشان دادن فجایع طبقه بندی نشدهاند. در گذشته تیراژ مطبوعات ما بسیار بالا بود اما امروزه ما با کم بودن تیراژ مطبوعات روبرو هستیم و این کمی تیراژ به خاطر عملکرد ضعیف خود آنهاست.
او ادامه داد: در روزنامههای لندن و آمریکا وقتی بحران ۱۱ سپتامبر یا زلزله سونامی رخ داد تمام عکس های منتشر شده از این وقایع در روزنامه هایی که برای این فجایع طبقه بندی شده اند منتشر شد. این کشورها برای خود روزنامه ها و مجله هایی دارند که خشن ترین و بحرانی ترین عکس ها در آن منتشر می شود. از این جهت که در مجله پاری ماچ کشنده ترین عکس های بحران منتشر می شود، اما بلافاصله روانشناسان و گرافیست ها عکس هایی انتخاب می کنند که بار گرافیکی خوبی دارد.
این نشست با پرسش و پاسخ هنرجویان از محمد فرنود به پایان رسید.