به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه یک ، بنی الحسینی با اشاره به اعلام آمار سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۳ تصریح کرد: مردم جهان باید ۱۰ مهارت جهت کسب زندگی بهتر را داشته باشند ، در غیر اینصورت از لحاظ فردی واجتماعی مهارت زندگی را ندارند و نمی توانند زندگی کنند
وی اصل اول زندگی را صمیمیت دانست و افزود: هر فردی یک هویت دارد وبر اساس این هویت خود را می پذیرد. وقتی خودرا پذیرفت دیگران را می تواند بپذیرد.
این روانشناس با اشاره به اولین مهارت زندگی یعنی" خودآگاهی" ادامه داد: شخصیت هر فردی متغیر است و هیچ فردی شخصیت ثابت ندارد، بلکه هویت افراد ثابت است. وی متغییر بودن شخصیت افراد را در قالب مثالی مطرح کرد که در گذشته جهت اجرای تئاتر ماسکهایی را بصورت نقاب بر چهره می زدند، لذا همه انسانها از بعد شخصیت چند نقاب دارند.
بنی الحسینی در بخش دیگر این کارگاه به توضیح واژه دیگری به نام " قضاوت " پرداخت. وی افزود: افراد در مقابل هم، از بعد قضاوت نباید همدیگر را تحلیل کنند ، چون این امر باعث از بین رفتن" صمیمیت" بین آدمها می شود. اینکه اگر فردی بطور مثال معتاد است از جمله مسائل شخصی اوست و ما در مقام قضاوت نمی توانیم ارائه نظر کنیم . چون اگر اینچنین باشد راجع به ما نیز قضاوت می شود و در نتیجه ذهن راحت نیست.
وی افزود : همه افراد یک زندگی منحصر بفرد دارند که به آن سبک زندگی گفته می شود و آن را از دوجهت، نقطه قوت، نقطه ضعف مورد بررسی قرار داد.
بنی الحسینی حس افراد را به سه بخش برنده ، بازنده و برنده- بازنده وتمام اینها مستلزم دانش است . به گفته وی" خود پنداره" به دو بخش خود باوری و احساس حقارت تقسیم می شودکه هر دو قابل تغییر است. در یک تعریف انسان گرایانه هر چه فاصله این دوبیشتر باشد از لحاظ روانی مشکلات بیشتر است. برای درمان "خود" واقعی را باید زنده کرد و همه چیز را پذیرفت تا بتوان به درمان رسید.
کارگاه «حوض زندگی» دوشنبه ها در تاریخ های ۱۰ و ۱۷ تیر ، ۲۱ و ۲۸ مرداد و ۴، ۱۸ و ۲۵ شهریور ماه ساعت ۱۷ در خانه فرهنگ و کتابخانه دکتر عظیمی به نشانی میدان قدس ،جنب شهرداری ،کوچه مهنا یک برگزار می شود .
لازم به ذکر است؛حضور علاقه مندان ازاد و رایگان است و مخاطبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۷۲۴۳۳۶ تماس بگیرند.