استراتژی ارتقای گردشگری بریتانیا پس ازالمپیک
استراتژی ارتقای گردشگری بریتانیا پس ازالمپیک
به گزارش سایت ویزیت بریتانیا مقامات گردشگری این کشور باراه اندازی یک طرح ارتقای گردشگری قصد دارند تا سال ۲۰۱۰ بیش از ۴۰ میلیون توریست به این کشور جذب کنند.
 
تاريخ : شنبه ۶ آبان ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۴۶
به گزارش هنرنیوز به نقل از سایت "ویزیت بریتانیا" مقامات گردشگری این کشور باراه اندازی یک طرح ارتقای گردشگری، قصد دارند تا سال ۲۰۱۰ بیش از ۴۰ میلیون توریست به این کشور جذب کنند.

این استراتژی برپایه موفقیت‌های کسب شده در جریان برگزاری مسابقات المپیک و پارا المپیک ۲۰۱۲ در این کشور است که میزان هماهنگی میان سیاست‌های دولتی وجریان‌های بازاریابی دراین کشور را برای پی‌ریزی یک حرکت اقتصادی نشان داد. این طرح دستیابی به ۸.۷ میلیارد پوند ارز خارجی با قیمت‎های کنونی و حمایت از ۲۰۰.۰۰۰ شغل بیشتر را مد نظر دارد.

گردشگری بین‎المللی، سومین منبع تامین ارز خارجی بریتانیاست و بیش از ۳.۱ میلیارد پوند درآمد به خزانه کشور سرازیر می‎کند.طبق بررسی‎ها وگزارش ارائه شده از سوی همین سایت، بینندگان تلوزیون در دوران مسابقات ، بریتانیا را نه تنها به عنوان یک برگزارکننده بازی‎های بزرگ، بلکه سرزمین خلاقیت و میراث فرهنگی ، موسیقی و هنر دیده‌اند که به هر بازدید کننده‌ای تصویرهای نویی ارائه می‎کند.

بنا به همین گزارش، توریسم برای بریتانیا صنعتی است که می‎تواند هم سبب رشد اقتصادی سریع و ایجاد اشتغال در تمامی بریتانیا شود و هم در همه انواع مشاغل درهمه سطوح موثرباشد .

همه ۴۰ هزار پوندی که توسط توریست‎های خارجی در بازدید از بریتانیا خرج شده، می‎تواند عامل ایجاد یک شغل جدید باشد. گردشگری بین‎المللی، سومین منبع تامین ارز خارجی بریتانیاست و بیش از ۳.۱ میلیارد پوند درآمد به خزانه کشور سرازیر می‎کند.

اما لحن به شدت خوش‌بینانه این سایت در بیان این نکات ، در تضاد آشکاری با گزارش است که هفته گذشته از سوی "اتحادیه جاذبه‎های گردشگری برتر بریتانیا " Alva منتشر شده است.

طی این گزارش اعلام شده‌است که بریتانیا در تابستان گذشته و زمان برگزاری المپیک‌ها بدترین تابستان را از نظرآمار بازدید‌کنندگان طی تمام ده سال گذشته پشت سر گذاشته است.

با این حال طبق گزارش همین سایت در استراتژی جدید ارتقای توریسم بریتانیا عناصر اصلی شامل ارتقای تصویر بریتانیا از طریق تقویت میراث فرهنگی، سنت‎ها و معرفی آداب و رسوم مو فرهنگ معاصر و همچنین توجه به زیبایی‌های طبیعی ، میراث آشپزی و غذا و خوش آمدگویی به گردشگران است.

ایجاد تسهیلات بیشتر در صدور ویزا و نیز افزایش ظرفیت حمل ونقل هوایی نیز از دیگر عناصر مهم در این استراتژی است که می‎کوشد تا سال ۲۰۲۰ با جذب حدود ۹ میلیون گردشگر بیشتر، مجموع گردشگران جذب شده به این کشور را سالانه به ۴۰ میلیون گردشگر افزایش دهد.
کد خبر: 48632
Share/Save/Bookmark