ساخته نشدن فيلمي مانند هامون در سال‌هاي اخير باعث تاسف است
 
تاريخ : سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۵۰
تهيه‌كننده فيلم هامون مي‌گويد: استقبال از هامون پس از 20 سال نشان داد كه اگر فيلم خوبي ساخته شود؛ مردم از آن استقبال مي‌كنند. اين موضوع نشان مي‌دهد مردم قدرت تشخيص آثار خوب و اصيل را دارند و ما بايد آنها را بهتر بشناسيم.

به گزارش هنر نیوز ،فيلم سينمايي هامون پس از 20 سال مجدد اكران و با استقبال تماشاگران نيز مواجه شده است.

هارون يشايايي؛ يكي از تهيه‌كنندگان فيلم هامون؛ در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، با ابراز تعجب و خوشحالي از نمايش دوباره اين فيلم گفت: شناسنامه فيلم متعلق به داريوش مهرجويي است. در زمان ساخت هامون نيز هيچ حمايتي از آن نشد و فقط پشتكار مهرجويي بود كه باعث ساخت آن شد. اما مهم اين است كه آنچه فيلم طلب مي‌كرد به آن داده شده و هرچه مي‌خواسته به دست آورده است.

وي با اشاره به استقبال نسل امروز از فيلم گفت: امروز باوجود آنكه سال‌ها از ساخت آن مي‌گذرد و موضع آن به‌صورت طبيعي بايد كهنه شده باشد اما به‌دليل آنكه فيلم نوعي خاطره‌سازي دارد و نوستالژيك است؛ بازهم مورد استقبال قرار گرفته است.

يشايايي افزود: تماشاگران سال‌هاي قبل به ديد يك فيلم به آن نگاه مي‌كردند اما نسل امروز به ديد يك خاطره به آن نگاه مي‌كنند. برخورد آنان با فيلم هامون مانند برخورد با ديوان حافظ است.

يشايايي با اشاره به ابراز تاسف از اينكه چرا بايد پس از سال‌ها فيلمي ديگر مانند هامون ساخته نمي‌شود، افزود: امروز قواعد بازي در سينماي ايران و دنيا تغيير كرده است. در سينماي دنيا فيلم‌هايي كه به مسائل دروني و اجتماعي انسان بپردازد؛ كمتر ساخته مي‌شود. خشونت و بي‌اخلاقي امروز در فيلم‌ها زياد شده است. تكنولوژي‌هاي نوين نيز سينما را بسيار تغيير داده است.

در داخل كشور نيز با ساخت آثار ضعيف؛ سطح سليقه‌ي تماشاگران نزول پيدا كرده است.

وي ادامه داد: استقبال از فيلم هامون پس از 20 سال نشان داد كه اگر فيلم خوبي ساخته شود بازهم مردم از آن استقبال مي‌كنند. اين موضوع نشان مي‌دهد مردم هميشه قدرت تشخيص آثار خوب و اصيل را دارند و اين ما هستيم كه بايد آنها را بهتر بشناسيم.

کد خبر: 16737
Share/Save/Bookmark