سجادپور: برنامه نمايش آثار مخاطب خاص تصويب شد
سجادپور: برنامه نمايش آثار مخاطب خاص تصويب شد
 
تاريخ : دوشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۲۳
عليرضا سجادپور در دويستمين نشست باشگاه فيلم تهران گفت: برنامه نمايش آثار مخاطب خاص تصويب شد.

باشگاه فيلم تهران عصر ديروز طي مراسم ويژه اي به مناسبت دويستمين نشست باشگاه فيلم تهران ، مراسم تقدير وتشکر از دست اندرکاران و عوامل باشگاه را با حضور سيد عليرضا سجاد پور " معاونت سينمايي " شفيع آقا محمديان " رئيس مرکز گسترش سينمايي مستند و تجربي "و با اجراي جواد يحيوي برگزار کرد .

به گزارش هنرنیوز به نقل از خبرگزاري سينماي ايران سجادپور گفت: خوشحالم امروز عدد دويست را مي بينم و اميدوارم عمر نوح داشته باشد. زماني که هنوز در اينجا مشغول بودم تعداد برگزاري جلسات تازه دو رقمي شده بود ولي رقمي که امروز شاهد ان هستيم نشان دهنده ريشه دار بودن برنامه و مسئولاني است که اين نهال نوپا را آبياري کردند تا امروز که به درخت تنومندي تبديل شده است.



وي با ذکر اينکه ساعاتي قبل از آغاز اين مراسم برنامه جديدي تصويب شده افزود: برنامه نمايش آثار مخاطب خاص تصويب شد و اين از اواخر ارديبهشت جاري در تهران و چند سالن برگزيده در مراکز استان ها آغاز به کار خواهد کرد.

وي ادامه داد: هميشه با انتخاب اسم اين برنامه مشکل داشتيم و عناويني چون محصولات فرهنگي گاهي تعريف دقيقي که ما به دنبالش بوديم را ارائه نمي کرد. مخاطب خاص تعريف بهتري بود از آن جهت که برخي آثار امکان و توان اکران براي مخاطبين عام را ندارند ولي مخاطبين خودشان را دارند و نبايد تنها به اين دليل که عامه پسند نيستند کنار گذاشته شده و بسوزند.

وي اظهار داشت: براي حل اين مساله سال ها در تلاش بوديم تا به يک فرمول معقول و منطقي رسيديم اينکه آثار عامه پسند داراي عرض زياد و طول کم هستند يعني احتياج به تعداد سالن هاي زياد در مدت زمان کم دارند در صورتي که آثاري با مخاطبين خاص از طول زياد ولي عرض کم برخوردارند بدين صورت که در تعداد سالن هاي محدود اما با مدت زمان بيشتري به نمايش درآيند.

سجادپور گفت: فيلم هاي بسياري مخاطبين خاص دارند اما به دليل نبود شرايط مناسب اکران علاقمندان اين آثار بايد تازمان انتشار در شبکه نمايش خانگي منتظر مي ماندند که در اين صورت مزيت تماشا در سالن و کيفيت تصوير و صداي مناسب را هم از دست مي دادند اما با ايجاد چند پاتوق فرهنگي در تهران و شهرستان ها با عرض کم و طول زياد هر مخاطبي مي تواند طبق علايق و سلايق خود به تماشا بنشيند.

در ادامه اين مراسم از برخي عوامل و دست اندرکاران باشگاه فيلم تهران از جمله زکريا هاشمي ، شفيع آقامحمديان رييس فعلي مرکز گسترش سينماي تجربي و مستند و محمد افريده رييس سابق اين مرکز و همچنين منوچهر محمدي به خاطر همکاري با اين باشگاه قدرداني شد.

همچنين از رهبر قنبري و وحيد موساييان به خاطر 4فيلم به نمايش درآمده و رضا درستکار و محمد شيرواني به عنوان منتقدين و در بخش بهترين فيلم کوتاه داستاني به" سنجاقک" ساخته شهرام مکري و "وسايل شخصي من جابه جا شده" به کارگرداني هومن سيدي جوايزي اهدا شد.

در ادامه اين مراسم جايزه بهترين کارگرداني به همايون اسعديان براي فيلم "طلا و مس" با اختلاف يک راي با "درباره الي" اثر اصغر فرهادي اهدا شد واز کيميا موسوي نيز به عنوان خردسال ترين و فعال ترين منتقد باشگاه در کنار احمد حسيني روحاني، بهنام صادقي و ناصر درفشه تقدير شد.

لازم به ذکر است عليرضا سجادپور هم به عنوان موسس باشگاه فيلم تهران مورد قدرداني قرار گرفت.

در حاشيه اين مراسم رهبر قنبري گفت: تا به حال جوايز زيادي دريافت کرده ام اما از جايزه اي که در اين مي گيرم احساس غرور مي کنم. غروري که به هيچ وجه از تکبر نيست بلکه اعتماد به نفسي است که به من نشان مي دهد مي توانم خود را باز بيني کنم و بهتر بسازم.

همچنين رضا درستکار هنگام دريافت جايزه خود اظهار داشت: خداوند در کنار بسياري از مقدسات و ارزش ها به قلم قسم خورد و اهميت اين مساله بين ما هميشه مطرح بوده است. خيلي خوب است که باشگاه در اين دوره سعي مي کند شاکله و هسته انديشه مدرن را از طريق گفتگو بين مردم جاري کند ولي برخي مديران و بعضي افراد چندان هم از اين مساله خوش شان نمي آيد تا حدي که باعث شد من قلم را زمين بگذارم ولي اين اصلا خوب نيست که نام قلم در قرآن بيايد و ما مدرن باشيم اما تحمل نقد را نداشته باشيم.

لازم به ذکر است در بخش بهترين مستند ،فيلم "تهران انار ندارد" به کارگرداني مسعود بخشي برگزيده شد که وي در اين مراسم حضور نداشت.



کد خبر: 26772
Share/Save/Bookmark