راوی خاطرات، سردار علی ناصری مسئول اطلاعات عملیات لشکر هفت ولیعصر(عج)، جانشین مرکز اطلاعات عملیات قرارگاه کربلا، فرمانده تیپ ۶ امام حسن عسگری (ع) و جانشین قرارگاه نصر بوده که سرانجام در تیرماه سال ۱۳۸۵ بازنشسته شده و خاطرات وی که حاصل ماه ها گفت و گو و مصاحبههای طولانی او با گردآورنده کتاب(سید قاسم یاحسینی) است.
سید قاسم یاحسینی درباره این کتاب اظهار دارد: براي تدوين اين كتاب حدود ۷۰ ساعت مصاحبه با سردار ناصري انجام شد. محتواي اين كتاب دربرگيرنده دوران كودكي و نوجواني ناصري در جاهاي مختلف اهواز و روستاهاي حومه است. پيروزي انقلاب اسلامي، جذب ايشان به سپاه، شروع جنگ تحميلي و حضور ايشان در جنگ و مخصوصاً قرارگاه سري نصرت از ديگر بخشهاي كتاب است.
وی ادامه داد: ناصري بعد از عمليات خيبر و قبل از عمليات بدر به اسارت درميآيد و حدود ۴ سال با نام مستعار اسير عراق بوده و هر لحظه احتمال اين بوده كه نامش فاش شود و جانش به خطر بيفتد. در مجموع كتاب جالبي است كه نكات ناگفته و بيان نشدهاي از هشت سال جنگ تحميلي را روايت ميكند.
تدوينگر كتاب پنهان زير باران در مورد علت انتخاب نام كتاب همچنین تصریح نمود: «يك برش از اين كتاب چند سال پيش با عنوان «پنهان زير باران» منتشر شد. در قسمتي از اين مجموعه، سردار ناصري و عدهاي ديگر براي شناسايي به خرمشهر ميروند و با كمين عراقيها مواجه ميشوند و مجبور ميشوند زير باران بمانند تا عراقيها بروند و اينها نجات پيدا كنند. اين قسمت تحت عنوان «پنهان زير باران» چاپ شد. همچنين باران در اينجا يك حالت استعارهاي دارد هم بلاست و هم نعمت و زير باران يعني زير تيغ جنگ ماندن.
درمقدمه اين كتاب آمده است: «اين كتاب خاطرات مرد بلندبالايي است كه آشناي ايل مردان روزگار خود است، اما پيش از همه ما اين نيزارهاي هور هستند كه او را ميشناسند و حتي نام كوچكش را ميدانند. اين آبراههاي باريك و پيچ در پيچ هستند كه نگاه تيزبين او را در لابه لاي چولانها نگه داشتهاند، تا روزي گواهي بدهند كه مردي تنها و جسور اين آبگرفتگيهاي مرموز را در مه و در شرجي، وجب به وجب شناسايي كرده است....
كتاب «پنهان زير باران» تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در ۴۹۶ صفحه، شمارگان ۲۲۰۰ نسخه توسط انتشارت سوره مهر به چاپ دهم میرسد.