رييس هيأت مديره جامعه تورگردانان ايران گفت: تبليغات گران است و از عهده بخش خصوصی برنمیآيد. بنابراين دولت بايد اين نقش را برعهده گيرد.
به گزارش هنرنیوز،همايش «هتلداری نوين و توسعهی گردشگری» با هدف تشریح مشکلات هتلداری ایران و ارایه راهکارهای مدیریتی نوین برای آن روز گذشته (يكشنبه، 10 مهرماه) با حضور جمعی از فعالان بخش گردشگری و اساتيد دانشگاههای داخلی و خارجی در هتل هما برگزار شد.
در پانل دوم این همایش خسرو ايرانپور ـ دبير جامعه هتلداران ايران ـ با اشاره به موضوع هدفمند كردن يارانهها و تأثير آن بر هتلداری كشور گفت: پس از حذف يارانه حاملهای انرژی، به بسته حمايتی نياز داريم.در واقع بايد تعرفههای انرژی بهگونهای تنظيم شود كه منابع ملی و ارزآوری را به سطح رقابتپذيری با ديگر كشورها برساند.
وی یادآور شد : بهرهوری مهمترين بحث هتلداری نوين است. امروزه در ساخت هتلها 50 درصد در انرژی صرفهجويی میشود. اگر ما قصد داريم در سال 1404 شمسی، 20ميليون گردشگر جذب كنيم، حتما بايد به اين موضوع توجه ويژه نشان دهيم.
دبير جامعه هتلداران ايران مشکل تأمين منابع مالی هتلها را از دیگر مشکلات هتل ها دانست و گفت: صندوق توسعه میتواند ذخيرهگاه و پشتوانهای برای صنعت هتلداری باشد.
وی تأکید کرد:اگر هتلداری به روش سنتی ادامه يابد، مطمئن باشيد، هيچوقت به نتيجهی دلخواه دست نمیيابيم.
ایرانپور كمبود نيروی انسانی در بخش هتلداری را از دیگر مشکلات این صنعت در ایران دانست و تشریح کرد: برای رفع اين مشكل ايجاد بانك نيروی انسانی و تعامل با ديگر كشورها برای مبادلهی استاد و كارورز در اين حوزه بسيار ضرورت دارد.
در ادامه این همایش ابراهيم پورفرج ـ رييس هيأت مديره جامعه تورگردانان ايران ـ تأكيد كرد: هتلداری، حفظ بازار با ارائه خدمات مناسب و رفتار درست است.
وی اظهارکرد:ما برای رهايی از درآمد تكمحصولی نفت تلاش میكنيم با توجه به منابع و ظرفيتهای گردشگری، به قطب بزرگ جهانگردی تبديل شويم.
پورفرج با اشاره به موقعیت ممتاز ايران در خاورميانه خاطرنشان کرد: ایران میتواند با دقت در سرمايهگذاری و برنامهريزی و اجرای برنامههای لازم، درآمد ارزی را از محل گردشگری افزايش دهد و بر بیکاری نسل جوان فائق آيد.
این تورگردان تصریح کرد: برای رسيدن به توسعهی گردشگری و سرمايهگذاری در هتلداری، دولت ضرورتا روی تبليغات و بازارسازی متمركز شود. اگر اين كارها را انجام دهد، حتما توسعه اتفاق میافتد.
پورفرج با بیان نقش دولت در تبليغات، وظيفه جامعه تورگردانان را آوردن تور دانست و اظهار کرد: در نتيجه، ما تمام بازارها را خوب میشناسيم و محصولات زيادی را برای عرضه تهيه كردهايم، اما بازارسازی در دنيا به معنی علاقهمند كردن بازارهای هدف است كه اين كار به تبليغات نياز دارد.
وی ادامه داد: تبليغات گران است و از عهده بخش خصوصی برنمیآيد. بنابراين دولت بايد اين نقش را برعهده گيرد. البته اكنون مسؤولان سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری اين تصميم را گرفتهاند.
به گفته این کارشناس سرمايهگذاری در هتل بهدليل رفتن گردشگران زياد به منطقهای خاص اتفاق میافتد. اگر تور بيشتری به كشور وارد شود، هتلداری ايران نيز به استانداردهای قابل قبولی دست میيابد و سرمايهگذاریها بيشتر میشود. هتلداران گروهی هستند كه میتوانند بازار گردشگری را در ايران حفظ كنند.