تابلوهای نفیس موجود در کاخ موزه ملت آسیب شناسی  شد
تابلوهای نفیس موجود در کاخ موزه ملت آسیب شناسی شد
 
تاريخ : سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۱۹
چهار تابلو از آثار موزه ای موجود در کاخ موزه ملت از سوی دکتر شهرام امینیان با همکاری علی نصیری آسیب شناسی شد .



به گزارش هنرنیوز به نقل از روابط عمومی مجموعه سعدآباد، مسئول کاخ موزه ملت با اعلام این خبر گفت : دو تابلوی مورد بحث از آثار " کادیار " هنرمند قرن 19 می باشد که تکنیک بکار رفته در این دو اثر ، رنگ روغن بر روی بوم پارچه ای و ابعاد تابلوها نیز با احتساب قاب cm176100 است.

مهدیه منوچهری ضمن تشریح مضمون این تابلو افزود : این نقاش مهارت خود را در بکار گیری سبک و سیاق ناتورالیسمی با مایه های امپرسیونیسمی به رخ بینندگان اثر کشانده است .

وی اضافه کرد : این دو تابلو به جز چند رنگ پریدگی و فرورفتگی خفیف آسیب جدی ندیده است . اما به هر حال برای توقف روند تخریب هر چند جزئی آن ، نیاز مبرم به مرمت دارد .

مسئول کاخ موزه ملت با معرفی سومین تابلوی مورد کارشناسی بیان کرد : این تابلو اثریست از " وب چارلز میرت " که در سال 1880 میلادی به تصویر کشیده است . تکنیک اثر ، رنگ و روغن بر روی بوم پارچه ای می باشد و ابعاد تابلو با احتساب ابعاد قاب 9082 است .

منوچهری همچنین با اشاره به موضوع این اثر گفت : هنرمند در اثر خود فضای درونی دفتر روزنامه ایی را در ایتالیا در قرن 19 به تصویر کشیده است . سرباز ایتالیایی با چهره ی مضطرب ماوقع مشاهدات خود را به روزنامه نگار شرح میدهد . نقاش هنرمندانه و با رویکردی اجتماعی به سبک رئالیسم قرن نوزدهم، فضای پر تنش ایتالیای سال 1880 میلادی را در قالب چهره هایی پریشان و منقلب بر منظر نظر دیدگان بیننده ی اثر قرار داده است.

وی خاطر نشان کرد : تابلو دارای آسیب دیدگی جدی نمی باشد اما عدم تثبیت تابلو بر قاب آن تنها نکته اساسی است که باید در رفع آن هر چه سریعتر همت گمارد .

این مقام مسئول در خصوص دیگر تابلو که اثری است از D.Kerckhove و در سال 1875 کشیده است اظهار داشت : تکنیک کار رنگ روغن بر روی تخته و ابعاد تابلو بدون قاب cm52 72 سانتیمتر می باشد . در این تابلو هنرمند به ثبت لحظه ای عادی از لحظات زندگی یک خانواده اشرافی هلندی دست زده و با مهارت تمام این لحظه را جاودانه نموده است .

منوچهری در پایان تاکید کرد : تابلو دارای آسیب دیدگی جدی نمی باشد اما عدم تثبیت تابلو بر قاب آن تنها نکته اساسی است که باید در رفع آن هر چه سریعتر همت گمارد .

گفتنی است کاخ موزه ملت از پنجم خردادماه جهت انجام پاره ای از اقدامات مرمتی و ساماندهی اموال به مدت دو ماه تعطیل شد .

کد خبر: 28467
Share/Save/Bookmark