رئیس سازمان مناطق آزاد کیش گفت: گسترش جهانگردی به توسعه اقتصادی و تفاهم بین ملتها، صلح، آسایش، احترام جهانی، رعایت حقوق بشر و آزادیهای اساسی برای تمامی مردم جهان بدون تبعیض نژادی، جنسیت، زبان و دین کمک میکند.
به گزارش خبرنگار اعزامی هنرنیوز به «اجلاس جهانی جهانگردی» در هشتاد و نهمین نشست شورای اجرایی اجلاس جهانی جهانگردی UNWTO محمدعلی محبی رئیس سازمان مناطق آزاد کیش ضمن بیان مطلب فوق گفت: صنعت گردشگری در حال حاضر به یکی از پر درآمدترین صنایع در جهان تبدیل شده و از این طریق میلیونها نفر مشغول به کار هستند و کسب درآمد ارضی حاصل از فعالیتهای این صنعت توانسته است اقتصاد بسیاری از کشورها از ورطه نابودی نجات دهد.
وی ضمن اشاره به اینکه مبحث گردشگری و سفر نه تنها یک موضوع اجتماعی و اقتصادی است بلکه به یک موضوع سیاسی بین کشورهای مختلف تبدیل شده، اظهار داشت: از همین منظر است که گردشگری میتواند مرزها را از بین برده و صلح و دوستی برای تمامی انسانها در هر گوشهای از جهان به ارمغان آورد.
محبی تصریح کرد: سازمان جهانی جهانگردی در چهل سال قبل با همین منظور و نیت فعالیت خود را آغاز کرد تا بتواند با تشریح و گسترش جهانگردی به توسعه اقتصادی، تفاهم بین ملتها، صلح و آسایش و احترام جهانی همراه با رعایت حقوق بشر و آزادیهای اساسی برای تمامی مردم جهان بدون تبعیض به لحاظ نژادی، جنس، زبان و دین کمک کنیم.
وی با بیان این مطلب که امروزه صنعت گردشگری میرود تا به عنوان یکی از پر درآمدترین صنایع و پرمشغلهترین فعالیت به جایگاه رفیع و شایسته خود نائل آید تأکید کرد: حرکت جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی این اجلاس در سال 2010 میلادی نشان دهنده ظرفیت، توانایی و پتانسیل ایران در زمینه گردشگری و همچنین سابقه تاریخی و فرهنگی کشور ماست. کشوری که به لحاظ دارا بودن آثار تاریخی، باستانی و فرهنگی مقام دهم را در سطح جهان به خود اختصاص داده است.
وی تشریح کرد: کیش یک جزیره زیبا، آرام و امن در دل منطقه خلیج فارس با 92 کیلومترمربع مساحت بوده که سالانه پذیرای بیش از یک میلیون و دویست هزار گردشگر داخلی و خارجی است.
وی افزود: جزیره کیش با جمعیتی نزدیک به بیست و پنج هزار نفر دارای پنجاه هتل با حدود ده هزار تخت اقامتی است. این جزیره مرجانی با داشتن آثار تاریخی- باستانی متعلق به هشتصد سال قبل، از دل آب بیرون آمده و میزبان دوستداران تاریخ و فرهنگ کهن است.
محبی ادامه داد: کیش در منطقه خلیج فارس با عنوان یکی از زیباترین جزایر شناخته میشود و پذیرای بسیاری از خانوادههای ایرانی و خارجی است در جزیره کیش علاوه بر اماکن گردشگری و تفریحی صنعت نیز با در نظر گرفتن حفظ محیط زیست جایگاه خاص خود را دارد.
وی با اشاره به اینکه در جزیره کیش بیش از صد گونه پرنده انواع و اقسام ماهی های زینتی و آکواریومی و نزدیک به سیصد رأس آهو به صورت آزاد زندگی می کنند، متذکر شد: این زیباییها و پتانسیلهای طبیعی درکنار تولد هزاران بچه لاک پشت در ساحل جنوبی جزیره کیش جایگاه بسیار مناسبی برای دوستداران و گردشگران طبیعت و محیط زیست بوجود آورده است.
وی گفت: در این جزیره صدها سرمایه گذار داخلی و خارجی با بهره مندی از مناطق آزاد به سرمایه گذاری اقدام کرده اند.
محبی تصریح کرد: ورود اتباع خارجی به جزیره کیش بدون روادید، عدم پرداخت مالیات و عوارض برای سرمایه گذاران، وجود فرودگاه بین المللی با دهها پرواز داخلی و خارجی، بندرگاه مجهز با عمق مناسب برای تحویل گرفتن کشتیها، بانکهای خارجی، بیمههای خصوصی همه و همه برای تشویق هرچه بیشتر بخش خصوصی در این جزیره است.
وی افزود: وجود دانشگاههای بینالمللی با جمعیت دانشجویی حدود پنج هزار نفر، برگزاری جشنوارهها، همایشها و نمایشگاههای بین المللی، وجود ورزشهای دریایی و آبی یکی دیگر از ظرفیتها و پتانسیلهای این جزیره است.
محبی اعلام کرد در سال 2012 میلادی جزیره کیش میزبان یکی دیگر از اجلاس های مهم بین المللی دو سال دیگر بیش از 120 تن از سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد و هزاران نفر از دست اندرکاران این جنبش شانزدهمین دوره اجلاس خود را در جزیره کیش برپا خواهند کرد که این موضوع نشان از اهمیت جمهوری اسلامی ایران و جزیره کیش دارد.