به گزارش خبرنگار سینمایی هنرنیوز؛ آیین آغاز به کار سومین جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور «نادر طالب زاده» دبیر جشنواره ، «حجت السلام علیرضا پناهیان»، خانواده های شهدا و هنرمندان و اندیشمندان جبهه فرهنگی انقلاب و خبرنگاران حوزه سینما در سینما فلسطین تهران برگزار شد.
در این مراسم پس از سخنان «نادر طالب زاده» دبیر سومین جشنواره فیلم عمارو«حجت السلام علیرضا پناهیان»، از بهترین برگزارکننده اکران مردمی جشنواره عمار «محمد صیدالی» تقدیر شد و وی در سخنانی ابراز داشت: در شهر ایذه اکران فیلم های عمار توسط «انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی» انجام شد و ما قبل از اکران با پیامک، طراحی پوستر و تراکت و بنر اکثر مناطق شهر را تحت پوشش قرار دادیم.
وی تصریح کرد: کانون شهید مطهری در مرکز شهر به اکران جشنواره مردمی عمار اختصاص یافت و پس از آن در دیگر نقاط شهر نیز اکران داشتیم به گونهای که امسال نیز یکی از معلمان عشایر اکران فیلمهای جشنواره عمار را در میان عشایر قبول کرده است و از طرفی اکران فیلمهای جشنواره عمار موجب ترغیب جوانان شهر به تولید فیلم مستند شده که ۵ فیلم به جشنواره امسال ارسال کردند و این در حالی است که شهر ما دو سینما دارد اما تعطیل است.
در ادامه این مراسم کلیپی از سخنان مادران شهید مهدی رجببیگی، محمد بابایی، محمدرضا کرم و غلامعلی پیچک پخش شد و پس از آن و در ادامه این مراسم ضمن پخش کلیپی با حضور «نادر طالبزاده»، «محمد گلریز» و پدر و مادر شهید محمدرضا کرم از «بهزاد بهزادپور» بازیگر و کارگردان سینما و تئاترتقدیر شد.
بهزادپور در سخنانی اظهارداشت: من شایسته تقدیر نیستم چراکه الحق و الانصاف کارهایی که باید انجام دهم بسیار است. از اینکه امشب در اینجا هستم خوشحالم و حضور در این جمع برای من خیلی سخت است چرا که مدتها از حاضر شدن در مجالس دور بودم و بازیگری را کنار گذاشتم چون خلوت را از بین میبرد.
این کارگردان و بازیگر سینما تاکید کرد: همانطور که برادر عزیزم گفت دعا کنید که شهید بشویم چون برای من و امثال من سخت است که پایان عمر ما در بستر باشد و دعا کنید که شب آفتابی را با موضوع «صبح عاشورا تا شام غریبان» بسازم تا مردم لذت ببرند.
در ادامه این مراسم بعد از سخنان بهزاد بهزاد پور، از «رحیم مخدومی» نویسنده و محقق ادبیات کشورمان ، با حضور نادر طالبزاده، ابراهیم فیاض و مادران شهید مهدی رجببیگی و محمد بابایی تقدیر شد.
مخدومی طی سخنان کوتاهی تصریح کرد: حضورم در این محفل نه از باب تجلیل شدن ، بلکه من اینجا آمدم تا از جشنواره عمار و این کار مقدس تقدیر کنم و حضرت امام خمینی(ره) یکی از موقعیتهایش در مواجهه با رزمندگان اسلام که معروف است این بود که میگفت در برابر رزمندگان اسلام احساس حقارت میکند و اگر بخواهید ذرهای از آن حقارت را حس کنیم باید پای خاطرات آن رزمندگان بنشینم و من این روزها بخشهای کوچکی از این حقارت را در مصاحبههایم با رزمندگان دیدم.
وی با بازگویی داستانی در خصوص شهادت پسر خاله اش خاطرنشان کرد: من حسرت می خورم که سینما متاسفانه از کنار بسیاری از سوژهها عبور کرده است و از روی آنها فیلم یا مستند نساخته است. بنابراین ما هنرمندان اگر میخواهیم ذرهای از آن احساسات رزمندگان را درک کنیم باید پای صحبت رزمندگان بنشینیم. امروز با یکی از تخریبچیها همنشین بودم و احساس حقارت در من لحظه به لحظه بیشتر میشد.