در نشست رسانهای همايش «هتلداری نوين و توسعهی گردشگری»مطرح شد:
بازاریابی آن لاین را دریابید
تاريخ : دوشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۱۵
اساتید خارجی برحضور در رسانههای اجتماعی و بازاريابی از طريق شبكههای اجتماعی برای موفقیت ایران در عرصه گردشگری تاکید کردند.
به گزارش هنرنیوز، در نشست رسانهای همايش «هتلداری نوين و توسعهی گردشگری» اساتید خارجی ازجمله جياكومو دل چياپا (Giacomo Del Chiappa)، مدرس مديريت و بازاريابي گردشگری و مقاصد گردشگری دانشگاه ايتاليا با تخصص تحقيقات گردشگری روی مقاصد، رفتار و مصرفكننده هنگام سفر، متين كوزاك (Metin Kozak)، مدرس يكی از دانشگاههای گردشگری در جنوب شرق تركيه با حوزهی تخصصی تصميمگيری و مديريت مقاصد گردشگری، خوليو بتل (Julio Batle)، استادتمام يكي از دانشگاههاي اسپانيا با تخصص مديريت گردشگري، ماركو روبلدو (Marco Antonio Robeldo Camacho)، استاد تمام يكی از دانشگاههای اسپانيا و مدرس حوزهی تخصصی مديريت و رييس دپارتمان گردشگری در آن دانشگاه، خوليو مندس (Julio da Costa Mendes)، مدرس گردشگری و استاد تمام حوزهی بازاريابی و مديريت گردشگری در يكی از دانشگاههای پرتغال و دارای درجهی دكتری گردشگری و اريك پترسون (Erik Holm-Peterson)، دارای درجهی دكتری برنامهريزی استراتژيك گردشگری، مديريت و مشاور طرحهای تحقيقاتی گردشگری و طرح جامع گردشگری شيراز حضور داشتند.
در اين نشست جاكومو چياپا ـ استاد گردشگری دانشگاه ايتاليا ـ بر تمركز روی فعاليت شبكههای اجتماعی در حوزهی گردشگری تأكيد كرد و گفت: به بازاريابی آنلاين بيشتر بها دهيد، حتما نتيجهی خوبی برای گردشگری ايران خواهد داشت.
خوليو بتل ـ استاد گردشگری دانشگاه اسپانيا ـ نيز بيان كرد: با توجه به رشد نسبتا آرام گردشگری در ايران بايد اقدامات متفاوتی انجام شود. تلاش كنيد نوآوری در اين صنعت بيشتر اتفاق افتد.
وي ادامه داد: بايد از خود سؤال كنيد كه ايران بهعنوان مقصد گردشگری چه چيز منحصربهفردی برای ارائه به بازارهای جهاني دارد. فكر میكنم برخی موضوعهایی مانند انقلاب 57 و صوفی گری كه اندكی در جهان مشهورند، موضوعهای خوبی برای تهيهی پكيجهای گردشگری در ايجاد جاذبه ميتوانند باشند.
او همچنين پيشنهاد كرد: در رسانههای اجتماعی حضور فعالتری داشته باشيد و به بازاريابي از طريق شبكههای اجتماعي بيشتر اهميت دهيد.
اين استاد گردشگري اسپانيايي در ادامه گفت: بايد مدام خود را مورد انتقاد قرار دهيد تا براساس شرايط بينالملل و تصوير غيرواقعی كه از شما وجود دارد، موقعيت خود را بهبود ببخشيد. شما با تبليغات میتوانيد نظرهای افرادی را كه در خارج از كشور ايران زندگی میكنند، تغيير دهيد.
پترسن ـ مشاور برنامهريزی گردشگری از دانمارك ـ نيز دربارهی پيشنهادهايش برای بهبود اوضاع هتلداری ايران كه از حالت سنتی خارج شده و حركت به سمت هتلداری مدرن را آغاز كرده است، اظهارکرد: هتلداران ايرانی بايد اجازه دهند، قدرت خلاقانهای كه در نسل جوان وجود دارد، رها شود. بايد كاركنان خود را براساس تخصصی كه دارند، به كار گيرند. اين كار میتواند شامل حال همهی كاركنان هتل از مسؤول نظافت تا مدير هتل شود. اگر اين اتفاق رخ دهد، بهترين نتيجه حاصل میشود.
وی اضافه کرد:یک مثال زنده در این مورد سرآشپز است که مهارتش اثر خاصی روی مشتری می گذارد و وجهه هتل را تغییرمیدهد. باید شرایط برای او به گونهای فراهم شود که براساس خلاقیتش تغییراتی را برای ارایه سرویس غذا ایجاد کند.
پترسن همچنین متذکرشد: یک مدیر باید در تمام بخشهای هتل راه برود و از نزدیک با مشکلات مواجه شود. همچنین باید فضای ارتباطی هتل به گونهای باشد که تمام کارکنان هتل به راحتی بتوانند مشکلاتشان را به مدیر هتل انتقال دهند و به این ترتیب انگیزه کار در هتل ارتقا یابد.